Nieuws

Zaterdag 10 November 2012

Noteert u alvast in uw agenda:

woensdag 12 december

Deze avond willen wij graag met  direct en indirect betrokken kaderleden (o.a wedstrijd-secretariaat - cq jeugd coördinatoren) van uw vereniging invulling geven aan de Pupillen-wedstrijden voor 2013.
Meer info: http://www.atletiekunie.nl/pupillenwedstrijden
Wij trachten om vóór  1 december met een voorstel te komen.

Deze zal dan met de agenda meegestuurd worden. Tevens moet de locatie nog afgestemd worden.

wedstrijden.

Mag ik u vragen om te bekijken of  uw vereniging  wat meer Regio wedstrijden zou willen organiseren. Sommige verenigingen organiseren maar 1 Regio wedstrijd op jaarbasis, daarbij komt de druk bij de ander verenigingen wel hoog te liggen. Ook onze doelstelling om alle Pupillenwedstrijden in poules af te werken  is dit jaar niet haalbaar gebleken en daadoor “lange”  wedstrijddagen.

medaillewedstrijden

In de lijn van de veranderingen is het ook wenselijk dat de medaillewedstrijden aangepast gaan worden.  Bijv om het discuswerpen toe te voegen.

Nationale Jeugd Atletiekdag

Deze wedstrijd is op zondag 24 in Vught voor het laatst georganiseerd. Dit vanwege de hoge kosten die daar aan verbonden waren.

DSM Baancirciut IJsseldelta

Alle organisatoren (2011/2011) is om een reactie gevraagd. De 2 reacties met voorstellen voor 2013 is binnen. In de maand december zal er een bijeenkomst gepland worden om invulling te geven aan de wedstrijden voor 2013. Bekijk alle nieuws berichten