Nieuws

Woensdag 21 Maart 2012

Reglementen

De nieuwe reglementen voor de medaillewedstrijden en de Pupillencompetitie liggen bij de drukker en zullen binnenkort  gereed zijn.

Website

Na bijna 15 jaar  is de nieuwe website bijna gereed. (Als u dit hier leest kunt u zien dat hij gereed is)

Er zijn nu meer mensen die deze up-to date kunnen houden. Dus…. Ga vooral kijken en hou ons op de hoogte wanneer u iets mist  of onjuist is.

www.regioijsseldelta.nl 

Pupillenwedstrijden nieuwe Stijl

Op 2 juni is er een 2e Pilot in Heerde. Op diverse momenten bent u daarover al geïnformeerd.

Woensdag 11 april 19.30 uur

is er een infoavond in het Clubhuis van de Gemzen

Deze avond is vooral bedoeld voor trainers/coaches  het doel is om samen de “nieuwe” vormen onder de loupe te nemen. Veel op /en aanmerkingen van de 1e Pilot zijn al “vertaald” om zodoende de wedstrijden van de toekomst aan te merken als een positieve verandering.

Ook wedstrijdsecretariaat medewerkers en pupillen/ cq jeugd coördinatoren zijn van harte welkom om ook vanuit deze hoek hun bevindingen te delen.

www.atletiekunie.nl/pupillenwedstrijden

Discus A-Pupillen.

Voor elke vereniging zijn er 2 discuskussen besteld en naar verwachting worden deze binnen 3 weken afgeleverd.

Van een enkele vereniging is er een nabestelling gekomen om voor eigen rekening extra discussen aan te schaffen.

Tot 1 april kunt u nog een opgave doen zodat wij gezamenlijk een nabestelling kunnen plaatsen. Jannystevens@kpnplanet.nl.

DSM Baancircuit  IJsseldelta

Het aanleveren van de benodigde gegevens  verliep stroever dan voorgaande jaren, maar uiteindelijk is het gelukt dat de Poster en de advertentie gereed is.

Nog  een enkel telefoonnummer en dan is ook dit reglement voor 2012 verzend gereed.

7 April 1e DBIJ wedstrijd in Dronten.

Vanuit de vereniging is al de nodige informatie naar de Regio verenigingen en een aanliggende Regio gestuurd. Dit omdat het boekje Kunststof dit jaar wat later verschijnt dan gebruikelijk.

Web-site;dsmbaancircuit.nl   de “bouw” hiervan is in een afrondende fase.

Nationale Jeugd Atletiekdag

Deze wedstrijd wordt op zondag 24 georganiseerd  in Vught. Ook dit jaar kunnen voor deze wedstrijd  weer atleten voorgedragen worden. Regio IJsseldelta zal met  12 Pupillenteams deelnemen. 3 in elke categorie t.w. Pup C, Pup B, Pup A1, Pup A2.

Wij vragen u om in elke categorie 1 atleet aan te melden deze atleet ontvangt dan namens IJsseldelta een uitnodiging. Daarnaast vragen wij om een 2e atleet in elke categorie als reserve aan te melden.

Aanmelding voor 20 april 2012            Jannystevens@kpnplanet.nl.Bekijk alle nieuws berichten