Nieuws

Dinsdag 9 December 2014

 niet op de foto Jan Jonker en Martin Dijkslag

Marjan Jonker

 

 

 

Sinds 1 januari 2012 onze penningmeester. Zij volgde daarmee Karin de Kleine op die deze taak 10 jaar heeft vervuld. Marjan heeft ingevoerd dat alle inschrijfgelden voor de Regiowedstrijden naar de Regiorekening worden overgemaakt en zorgt ervoor dat het voor de secretariaten aanmerkelijk eenvoudiger werd en er bijna een 100% score is. Ook ontvangen de organisaties vrijwel altijd hun organisatiekosten binnen 24 uur op hun rekening bijgeschreven. Deresultaten zijn daar ook naar. Tevens houdt zij zich bezig met de medailles, bekers en diploma's voor de atleten.  

Jan Jonker

 

 Al jaren de stille kracht op de achtergrond die zorgt voor de uitslagen in het medailleklassement en als organisaties geen juiste uitslag aanleveren gaat Jan zelf aan de slag. Daarnaast houdt hij een overzicht bij: Voor het 5e jaar grafieken als het gaat om aantallen goud/zilver/brons en de deelnemerstotalen.

Martin Dijkslag

 

 

Op cruciale momenten steeds de spin in het web waar het gaat om wedstrijdprogramma's. Ook dit jaar werd hij op een heel laat moment (één week voor de wedstrijd) geconfronteerd met het nieuwe programma Atletiek.nu. Deze was nog niet getest en bevatte de nodige kinderziektes. Het is mede aan hem dat dit programma verder ontwikkeld is. Martin houdt voor de Regio de competitiestanden bij en beheert de website. 
   Athletics Champs
  Dit jaar voor het eerst een vrijwel complete Pupillencompetitie opgezet. Komend jaar gaan wij met deze nieuwe vorm het 5e jaar in na eerst 2 keer een Pilot en 2 kennismakingswedstrijden te hebben georganiseerd. 2 mensen hebben al vanaf het eerste uur hier inhoud en hun medewerking aan gegeven.

Tessa Wiers

 

Altijd kritisch in heel positieve zin, zij hield zich bezig met het samenstellen van de onderdelen en informatie richting de trainers. Ook heeft zij oog voor wat jonge atleetjes wel / of niet kunnen.

Teunis van den Brink

Ondersteunt de organisaties met raad en daad, zorgt voor de chronologen en gaf diverse presentaties
Mireille Schadee Zij heeft geen vast omschreven taak, maar ondanks haar drukke baan en WOC en bestuurslid van Flevo Delta zorgt zij al vele jaren voor het verslag van de evaluaties en kalender overleggen. Als dank daarvoor is een bloemetje zeer verdiend


Bekijk alle nieuws berichten